UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE VILLA DRINKA

Uvjeti korištenja naše web stranice odnose se na sve posjetitelje ove web stranice bez iznimke. U skladu s regulativom Europske unije donesenom 25. ožujka 2011. godine, sve posjetitelje web stranice dužni smo obavijestiti o korištenju kolačića (engleski: cookies). Kolačići koje koristi ova web stranica spremaju se na računalo korisnika i posjetitelja ove web stranice, sa samo jednim ciljem – poboljšanjem korisničkog iskustva i osiguravanjem potpune funkcionalnosti svih elemenata ove web stranice. Na uvjete korištenja i spremanje kolačića pristajete klikom na “Slažem se” u poruci koja vam se pojavljuje na web stranici.

Korištenjem kolačića osiguravamo Vam potpunu funkcionalnost web stranice

Prilikom prve posjete web stranici na istaknutom mjestu pojavit će se obavijest o korištenju kolačića, prihvaćanjem te obavijesti pristajete na uvjete i pravila koji su definirani u stavci Uvjeti korištenja. Ukoliko se ne slažete s uvjetima i pravilima korištenja web stranice www.villa-drinka.eu molimo Vas da istu napustite. Ukoliko ne napustite web stranicu smatra se i podrazumijeva da ste pristali na uvjete korištenja. Prikupljene podatke koji se spremaju u kolačiće koristimo isključivo u smislu poboljšanja korisničkog iskustva.

Obavezujemo se da niti jedan od podataka prikupljenih korištenjem kolačića nećemo niti na koji način distribuirati trećim stranama, osim u slučaju kada se radi o pravnim ili zakonskim tijelima Republike Hrvatske, koja na osnovu pravovaljanog sudskog naloga mogu zatražiti podatke o posjetiteljima i korisnicima web stranice. Na web stranici koristimo i kolačića verificiranih servisa (Google i slično), a ti kolačići također mogu biti spremljeni na vaše računalo, također sa ciljem poboljšanja iskustva korištenja naše web stranice i svih pripadajućih servisa.

Uvjeti korištenja mogu se izmijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave

Bilo koja od stavki u odjeljku Uvjeti korištenja na web stranici www.villa-drinka.eu podložni su promjenama u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Vlasnici web stranice, kao i tvrtka zadužena za održavanje i osiguravanje funkcionalnosti tehničkog dijela web stranice mogu privremeno u potpunosti onemogućiti pristup i dostupnost web stranici ukoliko postoji potreba za tim. Za sva ostala pitanja možete nas kontaktirati, svi podaci potrebni za kontakt nalaze se ovdje.

Želimo Vam ugodan boravak na našim web stranicama i nadamo se da ćete nas posjetiti!

UVJETI KORIŠTENJA REZERVACIJA I DOSTUPNOST SERVISA

Uvjeti korištenja sustava rezervacija na web stranici odnose se isključivo na korisnike i posjetitelje koji će svoje rezervacije za smještaj u Villa Drinka vršiti putem kontakata objavljenih na web stranici. Provjeru dostupnosti pojedinog apartmana ili cijele Ville Drinka možete odraditi na više načina; pozivom na broj telefona, slanjem poruke elektroničke pošte na našu adresu, putem kontakt forme ili putem Kalendara za rezervacije. Bilo koji od načina koristili, morate pričekati potvrdu rezerviranih termina.

Za rezervaciju koristite kontakt podatke i pričekajte potvrdu rezervacije

Ukoliko ne dobijete potvrdu o rezervaciji željenog termina molimo Vas da nas kontaktirate u što kraćem roku, kako bismo provjerili je li Vaša rezervacija zaprimljena. Kalendar za rezervacije ćemo osvježavati u skladu s aktualnim stanjem i raspoloživosti kapaciteta, ali korištenjem navedenog kalendara važno je da se primi potvrda rezervacije koju ste napravili. Ukoliko niste primili odgovor s potvrdom rezervacije, provjerite vaš “SPAM” (“OTPAD”) sandučić u pretincu elektroničke pošte.

Nije dopušteno kopiranje i korištenje materijala s web stranice bez dozvole

Svi materijali na web stranici isključivo su vlasništvo vlasnika Ville Drinka i web stranice www.villa-drinka.hr  i kao takve zabranjeno ih je preuzimati, kopirati ili distribuirati bez prethodne najave i dopuštenja vlasnika web stranice. Svaki takav pokušaj biti će zabilježen, sankcioniran i prijavljen nadležnim tijelima Republike Hrvatske u skladu s važećim zakonima vezanim uz web stranice i zaštitu autorskih prava. Bilo koji element na web stranici, tekstualni, slikovni ili video materijal može biti promijenjen, uklonjen ili korigiran bez prethodne nabave i obavijesti.

Eventualne probleme ili nedostupnost pojedinog sadržaja javite na niže navedeni e-mail

Za tehničku dostupnost i ispravnost web stranice, kao i svih njezinih servisa zadužena je tvrtka Saluto-Team koja će u skladu s aktualnim web standardima i potrebama provjeravati dostupnost i vršiti eventualno potrebne izmjene i dopune. Ukoliko ste na web stranici uočili bilo kakvu nepravilnost, nedostatak ili Vam se web stranica, odnosno njezin pojedini dio ne učitava u potpunosti molimo Vas da se javite na adresu elektroničke pošte team@saluto-team.hr kako bi stručne osobe provjerile potencijalne nedostatke i otklonili ih u najkraćem mogućem roku.

Uvjeti korištenja - Villa Drinka | Vela Luka | Hrvatska