LOKACIJA VILLE DRINKA

Uvala Gradina, Vela Luka

Otok Korčula, Hrvatska

Lokacija Ville Drinka nalazi se u uvali Gradina, koja se nalazi na zapadnom dijelu otoka Korčula. Od mjesta Vela Luka udaljeni smo otprilike pet kilometara, a velika je prednost što je uvala praktički zaštićena od većine vjetova, jer je okrenuta prema zapadu. Čak i u najtoplijim danima tu je blagi maestral koji će vam donijeti olakšanje, naravno uz predivno, tirkizno i potpuno čisto more koje se nalazi samo nekoliko metara od mjesta gdje se nalazi lokacija Ville Drinka.

Privatna plaža, privatni vez za barke, potpuni mir i mogućnost za nesmetani užitak, sve to očekuje vas ako posjetite našu Villu Drinka. Svu ljepotu uvale Gradina doživjet ćete bez obzira u koje doba godine nas posjetite i rezervirate smještaj kod nas. Tu su i predivni, romantički otočići Ošjak, Kamenjak i Gubeša, koji će vas, baš kao i sama uvala Gradina, uvjereni smo, ostaviti bez daha. Stoga nas kontaktirajte već danas, rezervirajte smještaj i posjetite definitivno jedno od najljepših mjesta na cijelom Mediteranu. Očekujemo vas!

VILLA DRINKA

Gradina 7
20270 Vela Luka, Otok Korčula, Hrvatska

+385 99 506 7852

drinka@croatian-villa.eu

Podijelite s prijateljima!

Lokacija Ville Drinka - Uvala Gradina | Vela Luka | Otok Korčula | Hrvatska

Poštovani posjetitelji i gosti,

Ukoliko želite, možete nam se javiti putem kontakt forme. Molimo Vas da ispunite sva potrebna polja i detaljno opišete vaše želje ili ono što želite saznati. Također Vas molimo da rezervacije pojedinog apartmana ili cijele Ville Drinka vršite na stranicama pojedinog apartmana. Na sve Vaše poruke odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Hvala na javljanju!

    Vaše ime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Naslov

    Vaša poruka

    [recaptcha]